935283330

Mudances Barcelona:

Mudances Barcelona de qualitat per a particulars i empreses.

Estem ubicats al carrer Rosselló 144 de Barcelona, ​​en ple Eixample Esquerra (cantonada amb el carrer Muntaner). Així que si necessites informació en persona no dubtis a visitar-nos en horari d’oficina i estarem encantats d’atendre’t.

Al final de la mateixa i si ho necessites podràs omplir el nostre formulari de contacte perquè un dels nostres comercials et truqui o trucar-nos per telèfon al número 93 528 33 30 i t’atendrem immediatament.

Des de fa aproximadament 20 anys ens dediquem a fer mudances de tot tipus, des d’un petit moviment cases completes.

La nostra filosofia sempre ha estat la mateixa, fer poques mudances a Barcelona, ​​però ben fetes, per això, i malgrat tenir molta demanda en determinats moments, reduïm els nostres serveis diaris a un màxim de tres, que són els que ens garanteixen la qualitat de nostre treball. Per tant la nostra recomanació és que si et quadra la nostra oferta ens avisis sempre amb almenys deu dies d’antelació, ja que moltes vegades estem complets, això sí, sempre trobarem un buit dia abans o després perquè cap client es quedi sense la seva mudança .

Formulari Contacte Barcelona

Mudances a Barcelona

En Servimudanzas Barcelona ens esforcem perquè totes nostres serveis siguin ràpids, nets, eficaços i efectius. En definitiva vivim del boca a boca, per tant el nostre màxim interès és fer-te un servei impecable, de tu depèn nostres futurs serveis, i ho sabem.

 

Tots els nostres pressupost són totalment gratuïts i sense compromís, preu tancat (perquè no hi hagi sorpreses) és a dir EL CLIENT SEMPRE SAP EL QUE PAGA ABANS DE COMENÇAR.

UBICACIÓ DE LAS NOSTRES OFICINES A BARCELONA:

  • Pressupost a mida a domicili (Gratuït)
  • Embalem els seus continguts amb material de primera qualitat.
  • Desmuntem el seu mobiliari a cargol.
  • Trasnportem les seves coses en camiones nets i nous.
  • Fem servir elevador de mobles de forma gratuïta.
  • Sol.licitem els permisos de via publica.
  • Guardamobles a Barcelona.